Handloom

μπαμπού Grass - Μπεζ

210x290 cm
799 
30%
1.141 
Μόνο 3 σε απόθεμα

Τα χρώματα του χαλιού γίνονται αντιληπτά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τη γωνία από την οποία τα εξετάζετε.

Προδιαγραφές

Ταυτότητα χαλιού CVD17034
Πυκνότητα των κόμπων κατά προσέγγιση 95 000 - 95 000 κόμποι ανά τετρ. μέτρο

Μπορείτε να υπολογίσετε με ευκολία την πυκνότητα των κόμπων μόνοι σας, εάν μετρήσετε τον αριθμό κόμπων σε μήκος 1 cm και πλάτος 1 cm και πολλαπλασιάσετε στη συνέχεια αυτούς τους αριθμούς μεταξύ τους. Στη συνέχεια πολλαπλασιάστε το σύνολο με το 10.000, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ο αριθμός των κόμπων ανά m².

Ορισμένοι πωλητές χαλιών υπερβάλλουν όσον αφορά την πυκνότητα κόμπων, για αυτό το λόγο φροντίστε να συγκρίνετε όμοια πράγματα όταν υπολογίζετε την τιμή, αξίζει να ελέγχετε την πυκνότητα των κόμπων οι ίδιοι. Τα περισσότερα χαλιά της CarpetVista συνοδεύονται από μια φωτογραφία της πίσω όψης με ένα χάρακα, ώστε να είναι εύκολο για εσάς να ελέγξετε την ποιότητα και να μετρήσετε την πυκνότητα των κόμπων πριν επιλέξετε το χαλί.

Πάχος ≈ 9 mm
Προέλευση Τουρκικά
Πέλος Μαλλί / Μπαμπού μετάξι
Το μετάξι μπαμπού είναι μια φυσική φυτική ίνα που εξάγεται από το φυτό μπαμπού. Έχει σχεδόν την ίδια απαλότητα και λαμπερή γυαλάδα με το γνήσιο μετάξι και, όπως και το βαμβάκι, το μπαμπού είναι ένα υλικό που αναπνέει. Το μετάξι μπαμπού είναι μια βιώσιμη και ανανεώσιμη πηγή και μια οικονομικά συμφέρουσα εναλλακτική λύση για το γνήσιο μετάξι.
Ύφανση Βαμβακερά
Κατασκευή Handloom
Η τεχνική του χειροποίητου χαλιού, με τη χρήση αργαλειών, επιτρέπει τη γρήγορη παραγωγή χαλιών σε σχέση με την παραδοσιακή τεχνική. Η τεχνική της κατασκευής χαλιού με αργαλειό δεν επιτρέπει περίτεχνα σχέδια.
Μέγεθος 210x290
Αυτό το χαλί είναι φτιαγμένο/υφασμένο στο χέρι, επομένως, ενδέχεται να παρατηρηθούν διαφορές στο σχήμα, πάχος, σχέδιο και μέγεθος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για νομαδικά και χωριάτικα χαλιά.

μπαμπού Grass - Μπεζ χαλί από Τουρκικά.

Τα χαλιά αυτά δημιουργούνται μέσω μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ ανθρώπου και μηχανής.
Οι γυναίκες από την περιοχή Ουσάκ, που βρίσκεται στη δυτική Τουρκία, εμπλέκονται σε ολόκληρη την παραγωγή και κάθε χαλί υποβάλλεται σε μια χρονοβόρα διαδικασία κατά την οποία όλα γίνονται με το χέρι. Τα πάντα από το πλύσιμο έως το φινίρισμα του χαλιού γίνονται με σχολαστικότητα στο χέρι προκειμένου να εξασφαλιστεί το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας. Η χρήση μηχανημάτων είναι περιορισμένη και χρησιμοποιείται μόνο για να δεθούν μεταξύ τους τα χαλιά, κάτι που σημαίνει ότι το κάθε χαλί παραμένει ένα γνήσιο και αυθεντικό έργο τέχνης.

Μια καινοτόμος μέθοδος για την αναβίωση των παραδοσιακών δεξιοτήτων κατασκευής χαλιών του Ουσάκ στη σημερινή κοινωνία.

Αυτά τα μεταβατικού στιλ χαλιά, κατασκευάζονται με τη χρήση μαλλιού και μεταξιού μπαμπού υψηλής ποιότητας, τα οποίο όχι μόνο τα καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικά και απαλά στο περπάτημα αλλά επίσης παρέχουν μια λαμπερή γυαλάδα που τα ζωντανεύει. Τα χαλιά αυτά είναι το τέλειο συμπλήρωμα τόσο για το σπίτι παραδοσιακού όσο και σύγχρονου στιλ.

Μαλλί / Μπαμπού μετάξι  Μαλλί / Μπαμπού μετάξι

Το μετάξι μπαμπού είναι μια φυσική φυτική ίνα που εξάγεται από το φυτό μπαμπού. Έχει σχεδόν την ίδια απαλότητα και λαμπερή γυαλάδα με το γνήσιο μετάξι και, όπως και το βαμβάκι, το μπαμπού είναι ένα υλικό που αναπνέει. Το μετάξι μπαμπού είναι μια βιώσιμη και ανανεώσιμη πηγή και μια οικονομικά συμφέρουσα εναλλακτική λύση για το γνήσιο μετάξι.

Care & Fair

Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε στον οργανισμό CARE & FAIR. Αποστολή τους είναι να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των υφασμάτινων χαλιών στην Ινδία και των οικογενειών τους μέσω της εκπαίδευσης και της υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Κριτικές CarpetVista

4.5 Από 5

Everything as expected -Thanks!

George B.

The best store for buying oriental hand made carpets in Europe.

Aθανασιοσ Ο.

Carpet vista provides solid service and the customer service is also quick, stating and exact. Thank you so far.

Alexander Evangelides

Πολύ θετική εμπειρία από την συναλλαγή μου με την εταιρεία σας Επαγγελματίες Το χαλί ήταν ακριβώς όπως στην φωτογραφία Ποιοτική επιλογή, που αν και νομάδικο είναι τόσο τέλειο που μοιάζει σαν να είναι μηχανής! Ερώτηση: Γιατί δεν έχει πίσω μία ετικέτα ραμμένη από την χώρα προέλευσης?

Erie

Great service overall, on time, and exactly what I expected...keep up the great work!

Petros T.

Excellent price, quality and above all Fair Trade products!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γ.

There is a color difference in the carpet compared to the image in the site but still it is ok.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ.

Very satisfied

We bought a few carpets at carpet vista. Everything was exactly as shown on the website. The quality is perfect and always described. What we like is that they never have the bad smell of chemicals, which we unfortunately had when buying from other shops.

Mariam S.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενη και με τα τρία χαλιά που αγόρασα

Μαρία

Well done carpetvista

Excellent quality, price, delivery!

Nikolaos P.Έμπνευση