Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη για να απαντάει στις ερωτήσεις σας και να σας δίνει τις συμβουλές που χρειάζεστε. Μπορείτε να μας τηλεφωνείτε τις ώρες εργασίες μας ή να μας στέλνετε email όποτε σας βολεύει. Προσπαθούμε να απαντάμε στις ερωτήσεις σας πριν από το τέλος της εργάσιμης ημέρας που λαμβάνουμε το email σας. Οποιαδήποτε κι εάν είναι η ερώτησή σας, μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε email.

Ομιλούμε και γράφουμε στις ακόλουθες γλώσσες: Σουηδικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ολλανδικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, δανικά, αραβικά και πολωνικά. Μπορείτε επίσης να μας γράψετε σε άλλες γλώσσες, αλλά θα απαντήσουμε στα Αγγλικά.

Η CarpetVista.com διευθύνεται από την Rugvista ΑΒ, Ringugnsg. 11, SE-216 16 Μάλμοε, Σουηδία. εταιρική ταυτότητα 556458-9207, VAT: SE556458920701

Διεύθυνση:

CarpetVista.com
Ringugnsgatan 11
S-216 16 Malmö
Σουηδία

Φαξ: +46 40 18 22 25

Ώρες εργασίας:

Ώρες εργασίας (CET)
Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 18.00
Σάββατο 11.00 - 15.00
Κυριακές και τις αργίες Κλειστά

Αποκλειστική αίθουσα επιδείξεων

Η CarpetVista πουλά χαλιά μέσω διαδικτύου (online) σε πελάτες σε περισσότερες από 125 χώρες παγκοσμίως. Παρέχουμε πάντα εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών, ώστε οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν εάν το χαλί ταιριάζει στο χώρο τους πριν πάρουν την τελική απόφαση. Εάν, παρόλα αυτά, ενδιαφέρεστε να δείτε το συγκεκριμένο χαλί πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε, είστε ευπρόσδεκτοι να κλείσετε ένα ραντεβού στην αίθουσα επιδείξεων μας.

Μπορούμε να σας διευκολύνουμε με την ξενοδοχειακή κράτηση και τη μεταφορά από το αεροδρόμιο για την επίσκεψή σας. Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +30 21 1198 0691 ή email στη διεύθυνση showroom@carpetvista.se

Αποκλειστική αίθουσα επιδείξεων

Πάρτε έκτπωση 10%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 10% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.