Διαγωνισμός Σχεδίου Rugvista!

ΦΙΝΑΛΙΣΤ 2021 - ΨΗΦΙΣΤΕ και ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Broken Path από Dimitra Zaharopoulou

Ελλάδα

Ελλάδα

Even when colours, shapes and certainty break down, when disorder and chaos enfold us, there is always a hidden path to walk on.
Όταν τα σχήματα, τα χρώματα και η βεβαιότητα σπάνε σε κομμάτια, όταν το χάος και η αταξία μας αγκαλιάζουνε, υπάρχει πάντοτε ένα κρυμμένο μονοπάτι που περιμένει να το περπατήσουμε.

Σχετικά Dimitra Zaharopoulou

Dimitra Zaharopoulou was born in Athens, Greece in 1980. She has graduated from the National School of Graphic Design in Piraeus and has since engaged professionally with the field of applied graphic arts. She is also currently an undergraduate studying European civilisation at the Hellenic Open University and subjects such as european culture, history and psycho-geography constitute a major influence for her graphical work.
Η Δήμητρα Ζαχαροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1980. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ Πειραιά με την ειδικότητα του graphic designer και έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών. Αυτή την περίοδο σπουδάζει στο τμήμα Ευρωπαϊκού πολιτισμού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και η επαφή της με την ιστορία της τέχνης, την ανθρωπογεωγραφία και εν γένει τον πολιτισμό, ασκεί μεγάλη επιρροή στο έργο της.

Το χαλί διατίθεται επίσης στα ακόλουθα χρώματα:

EXCELLENT
4.7 Από 5
78 πελάτες μας έχουν αξιολογήσει στο Trustpilot
03/01/2024
Βικεντία Κ.
My overall experience was very positive.
My overall experience was very positive. Additionally, the variety of choices is vast.
30/12/2023
ΑΡΕΤΗ Μ.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα
Είναι η τέταρτη φορά που αγοράζω από το CarpetVista και είμαι ικανοποιημένη με όλες τις αγορές μου. Προτιμώ το κατάστημα αυτό διότι έχει προϊόντα πολύ καλής ποιότητας σε πολύ καλές τιμές, καθώς και καλές προσφορές. Επίσης, οι παραγγελίες μου παραδόθηκαν πάντα έγκαιρα. Για όλα αυτά το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται ν' αγοράσει ένα ποιοτικό χαλί χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει μια περιουσία.
15/12/2023
Μαρια Α.
Η ποιότητα ήταν η αναμενόμενη
Η ποιότητα ήταν η αναμενόμενη, έγκαιρος χρόνος παράδοσης. Είναι η δεύτερη αγορά που κάνω. Με ενόχλησε όμως αυτή τη φορά η μυρωδιά που είχε το κιλίμι, σαν κλειστή αποθήκη.
04/11/2023
Dimitrios D.
A professional site, high quality carpets
Delivered on exact day at a perfect time. High quality carpets from a professional site. Thank you!
05/10/2023
B.J.V.
Delivered on exact day at a perfect…
Delivered on exact day at a perfect time in perfect condition

Πάρτε έκτπωση 15%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 15% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.