Διαγωνισμός Σχεδίου Rugvista!

ΦΙΝΑΛΙΣΤ 2021 - ΨΗΦΙΣΤΕ και ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Shade inhabited. από Eleftheria Kapsali

Ελλάδα

Ελλάδα

The shadow begins with αν ‘S’ of silence.. Its materials and figures are made of first-class black, processed lamp black. The shadow is written, described, recorded, stretched, crumpled and inhabited like another ego.

It follows me, it inhabits me and I inhabit it, a system as autonomous and sustainable as life.
Η σκιά ξεκινάει με το σίγμα της σιωπής. Και γράφεται με ένα γιώτα αδιάφορο και ατομικιστικό. Υλικά της, φιγούρες παρασκευασμένες από πρώτης τάξεως μελανό, επεξεργασμένο σκοτάδι. Η σκιά γράφεται, περιγράφεται, καταγράφεται τεντώνεται, τσαλακώνεται και κατοικείται σαν ένας άλλος εγώ. Με ακολουθεί, με κατοικεί και την κατοικώ, ένα σύστημα αυτόνομο και βιώσιμο όσο η ζωή.

Σχετικά Eleftheria Kapsali

Born in Athens, Architect and Artist, ruled by my dualities.
Self-taught Artist, I have experimented in almost all kinds of art; I have participated in several exhibitions in Greece and abroad.
Lately I'm engaged in watercolor painting. Creativity is fundamental, and it's attached to my inner thoughts. As such, it cannot be described as a method, but as a necessity. It defines me completely.
https://www.instagram.com/eleftheria.kapsali/
Γεννημένος στην Αθήνα, Αρχιτέκτονας και Καλλιτέχνης, που διοικείται από τις δυαδικές μου σχέσεις. Αυτοδίδακτος Καλλιτέχνης, έχω πειραματιστεί σχεδόν σε όλα τα είδη τέχνης. Έχω συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με την ακουαρέλα. Η δημιουργικότητα είναι θεμελιώδης και συνδέεται με τις εσωτερικές μου σκέψεις. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέθοδος, αλλά ως αναγκαιότητα. Με καθορίζει απόλυτα.
https://www.instagram.com/eleftheria.kapsali/
EXCELLENT
4.7 Από 5
78 πελάτες μας έχουν αξιολογήσει στο Trustpilot
03/01/2024
Βικεντία Κ.
My overall experience was very positive.
My overall experience was very positive. Additionally, the variety of choices is vast.
30/12/2023
ΑΡΕΤΗ Μ.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα
Είναι η τέταρτη φορά που αγοράζω από το CarpetVista και είμαι ικανοποιημένη με όλες τις αγορές μου. Προτιμώ το κατάστημα αυτό διότι έχει προϊόντα πολύ καλής ποιότητας σε πολύ καλές τιμές, καθώς και καλές προσφορές. Επίσης, οι παραγγελίες μου παραδόθηκαν πάντα έγκαιρα. Για όλα αυτά το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται ν' αγοράσει ένα ποιοτικό χαλί χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει μια περιουσία.
15/12/2023
Μαρια Α.
Η ποιότητα ήταν η αναμενόμενη
Η ποιότητα ήταν η αναμενόμενη, έγκαιρος χρόνος παράδοσης. Είναι η δεύτερη αγορά που κάνω. Με ενόχλησε όμως αυτή τη φορά η μυρωδιά που είχε το κιλίμι, σαν κλειστή αποθήκη.
04/11/2023
Dimitrios D.
A professional site, high quality carpets
Delivered on exact day at a perfect time. High quality carpets from a professional site. Thank you!
05/10/2023
B.J.V.
Delivered on exact day at a perfect…
Delivered on exact day at a perfect time in perfect condition

Πάρτε έκτπωση 15%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 15% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.