Τρόπος παραγγελίας

Επιλέξτε και κάντε κλικ στο χαλί που σας ενδιαφέρει για να δείτε μια μεγαλύτερη εικόνα και πληροφορίες για το προϊόν και την τιμή. Εάν το χαλί της επιλογής σας δεν έχει πωληθεί ή δεσμευτεί θα δείτε ένα πράσινο κουμπί με την ένδειξη "Αγορά" στη δεξιά πλευρά. Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα ίδια χαλιά από ένα, μπορείτε να επιλέξετε την ποσότητα που επιθυμείτε να παραγγείλετε κάνοντας κλικ στον αριθμό. Προχωρήστε κάνοντας κλικ στο κουμπί και το χαλί ή τα χαλιά θα τοποθετηθούν στο καρότσι αγορών σας, το οποίο στη συνέχεια εμφανίζεται στην πάνω αριστερή γωνία του ιστότοπου.

· Κάντε κλικ στο κουμπί "Έξοδος" στο καρότσι αγορών όταν έχετε προσθέσει όλα τα είδη σας. Ανάλογα με τη χώρα και το μέγεθος της παραγγελίας, στη συνέχεια υπολογίζεται το κόστος αποστολής και η συνολική τιμή εμφανίζεται αυτόματα στην έξοδο. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το κόστος αποστολής, ανατρέξτε εδώ ...

· Εάν είστε ήδη πελάτης, πραγματοποιήστε είσοδο χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό σας. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείτε αγορά από εμάς, μπορείτε να εγγραφείτε ως πελάτης ή να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χωρίς εγγραφή χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα ταχείας εξόδου.

· Ελέγξτε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τη μέθοδο παράδοσης της επιλογής σας.

· Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής που επιθυμείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Συνιστάται η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας επειδή αυτό παρέχει όχι μόνο επιπλέον ασφάλεια, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε το χαλί ή τα χαλιά σας ταχύτερα. Μπορείτε, να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής μεταξύ τραπεζικού εμβάσματος.

mattor

Μοντέρνα δομή Έκπτωση

ΆΡΙΣΤΗ
4.69 Από 5
1905 πελάτες έχουν γράψει κριτική
Αθανασια Π.:
Ωραίο χαλί, με ωραία χρώματα, φαίνεται πολύ ζεστό (δεν το τοποθέτησα ακόμα). Εχει από τη μια μεριά, εκεί που τελειώνει το χαλί και πριν τα κρόσια, ενα μικρό ελάτωμα, σαν να εχουν φύγει κάποιες κλωστές και είναι στον αέρα. Αν το ράψω στην ακρη του χαλιού δεν θα φαίνεται τίποτα, κι ουτε πιστεύω θα ξεφτίσει κι αλλο. Σας συστηνω φιλικά να τις προσέχετε αυτές τις λεπτομέρειες.

Colored Vintage & Patchwork
Έως  70%

Κιλίμια
30-50%

News

Nain
25% Έκπτωση

Ρωτήστε την CarpetVista