Τρόπος παραγγελίας

Επιλέξτε και κάντε κλικ στο χαλί που σας ενδιαφέρει για να δείτε μια μεγαλύτερη εικόνα και πληροφορίες για το προϊόν και την τιμή. Εάν το χαλί της επιλογής σας δεν έχει πωληθεί ή δεσμευτεί θα δείτε ένα πράσινο κουμπί με την ένδειξη "Αγορά" στη δεξιά πλευρά. Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα ίδια χαλιά από ένα, μπορείτε να επιλέξετε την ποσότητα που επιθυμείτε να παραγγείλετε κάνοντας κλικ στον αριθμό. Προχωρήστε κάνοντας κλικ στο κουμπί και το χαλί ή τα χαλιά θα τοποθετηθούν στο καρότσι αγορών σας, το οποίο στη συνέχεια εμφανίζεται στην πάνω αριστερή γωνία του ιστότοπου.

· Κάντε κλικ στο κουμπί "Έξοδος" στο καρότσι αγορών όταν έχετε προσθέσει όλα τα είδη σας. Ανάλογα με τη χώρα και το μέγεθος της παραγγελίας, στη συνέχεια υπολογίζεται το κόστος αποστολής και η συνολική τιμή εμφανίζεται αυτόματα στην έξοδο. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το κόστος αποστολής, ανατρέξτε εδώ ...

· Εάν είστε ήδη πελάτης, πραγματοποιήστε είσοδο χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό σας. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείτε αγορά από εμάς, μπορείτε να εγγραφείτε ως πελάτης ή να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χωρίς εγγραφή χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα ταχείας εξόδου.

· Ελέγξτε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τη μέθοδο παράδοσης της επιλογής σας.

· Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής που επιθυμείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Συνιστάται η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας επειδή αυτό παρέχει όχι μόνο επιπλέον ασφάλεια, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε το χαλί ή τα χαλιά σας ταχύτερα. Μπορείτε, να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής μεταξύ τραπεζικού εμβάσματος.

mattor

Μοντέρνα δομή Έκπτωση

ΆΡΙΣΤΗ
4.69 Από 5
1945 πελάτες έχουν γράψει κριτική
Aggela A.:
Καλημέρα
Είναι η δεύτερη αγορά που κάνω από εσάς και για μια ακόμη φορά έμεινα απολύτως ικανοποιημένη.
Το χαλι είναι υπέροχο και η εξυπηρέτηση επίσης.
Πολύ καλή δουλειά , συνεχίστε έτσι!!!!

Colored Vintage & Patchwork
Έως  70%

Κιλίμια
30-50%

Ειδήσεις

Nain
Έως  30%

Απομένουν 7 ημέρες

Μοντέρνα Κιλίμια
Έως  40%

Ρωτήστε την CarpetVista

Ενημερωτικό δελτίο

Παραμείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές μας