Τρόπος παραγγελίας

Επιλέξτε και κάντε κλικ στο χαλί που σας ενδιαφέρει για να δείτε μια μεγαλύτερη εικόνα και πληροφορίες για το προϊόν και την τιμή. Εάν το χαλί της επιλογής σας δεν έχει πωληθεί ή δεσμευτεί θα δείτε ένα πράσινο κουμπί με την ένδειξη "Αγορά" στη δεξιά πλευρά. Σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα ίδια χαλιά από ένα, μπορείτε να επιλέξετε την ποσότητα που επιθυμείτε να παραγγείλετε κάνοντας κλικ στον αριθμό. Προχωρήστε κάνοντας κλικ στο κουμπί και το χαλί ή τα χαλιά θα τοποθετηθούν στο καρότσι αγορών σας, το οποίο στη συνέχεια εμφανίζεται στην πάνω αριστερή γωνία του ιστότοπου.

· Κάντε κλικ στο κουμπί "Έξοδος" στο καρότσι αγορών όταν έχετε προσθέσει όλα τα είδη σας. Ανάλογα με τη χώρα και το μέγεθος της παραγγελίας, στη συνέχεια υπολογίζεται το κόστος αποστολής και η συνολική τιμή εμφανίζεται αυτόματα στην έξοδο. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το κόστος αποστολής, ανατρέξτε εδώ ...

· Εάν είστε ήδη πελάτης, πραγματοποιήστε είσοδο χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό σας. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείτε αγορά από εμάς, μπορείτε να εγγραφείτε ως πελάτης ή να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χωρίς εγγραφή χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα ταχείας εξόδου.

· Ελέγξτε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τη μέθοδο παράδοσης της επιλογής σας.

· Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής που επιθυμείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Συνιστάται η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας επειδή αυτό παρέχει όχι μόνο επιπλέον ασφάλεια, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε το χαλί ή τα χαλιά σας ταχύτερα. Μπορείτε, να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής μεταξύ τραπεζικού εμβάσματος.

mattor

Έκρηξη χρωμάτων - Μείον
15%

ΆΡΙΣΤΗ
4.69 Από 5
1862 πελάτες έχουν γράψει κριτική
Grassou K.:
Excellent experience. Huge variety of carpets, very helpfull personel, every question was answered quickly. Delivery proccess accurate, the real carpet was better than the photo! :) I was really amazed, congratulations to you all! You make the persian rugs accessible to everyone, thank you! Keep it up!

Beluch
40% Έκπτωση

Ανοιξιάτικες Εκπτώσεις
Έως  60%

Ειδήσεις στυλ

Ρωτήστε την CarpetVista