Το χαλί που αναζητούσατε έχει τελειώσει.

Εμφάνιση παρόμοιων χαλιών


-
Επιλεγμένα φίλτρα
loading
Σελίδα Από 1
4 χαλιά
Ghashghai

Ghashghai

Τα Περσικά χαλιά, τα οποία υφαίνονται από τους νομάδες Ghashghai στο Ιράν, εκτιμώνται ιδιαίτερα και όχι λιγότερο για τα πανέμορφα – μερικές φορές – σχεδιαστικά στοιχεία παραστάσεων, αλλά και για την υψηλή τους ποιότητα. Αυτά τα χαλιά Ανατολής υφαίνονται με χειροποίητους κόμπους χρησιμοποιώντας φίνο μαλλί και βάφονται χρησιμοποιώντας φυτά και μεταλλικά στοιχεία, ώστε να επιτυγχάνονται φυσικά χρώματα. Τα χαλιά έχουν συνήθως βαθύ κόκκινο και σκούρο μπλε χρώμα, με μπεζ στοιχεία.

Πάρτε έκτπωση 10%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 10% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.