Το χαλί που αναζητούσατε έχει τελειώσει.

Εμφάνιση παρόμοιων χαλιών


-
Επιλεγμένα φίλτρα
Beluch

Beluch

Αυτά τα πανέμορφα χαλιά νομάδων υφαίνονται με χειροποίητους κόμπους από διαφορετικές φυλές οι οποίες κατοικούν στις περιοχές μεταξύ Ιράν και Αφγανιστάν. Αυτό ο τύπος χαλιού Ανατολής είναι συχνά ελαφρώς μικρότερος και με μακρύ και στενό σχήμα. Αυτά τα χαλιά έχουν διαφορετικά σχέδια, που είναι συχνά γεωμετρικά. Χαλιά Beluch, τα οποία παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στη φθορά, είναι καλή επένδυση και αποτελούν μια πανέμορφη προσθήκη στο μοντέρνο σπίτι του σήμερα.

Πάρτε έκτπωση 10%

Εγγραφείτε τώρα και κερδίστε έκπτωση 10% από την επόμενη παραγγελία σας*, εβδομαδιαία email με αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, τελευταίες τάσεις και νέα προϊόντων.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να αποεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή. *Η έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μία αγορά κατά τη διάρκεια των 60 ημερών μετά την εγγραφή στο περιοδικό. Ισχύει για όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών με έκπτωση. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους εκπτωτικούς κωδικούς.