Μοναδικός Οι κόμποι έγιναν με το χέρι Μαλλί κλωστοποιημένο με ρόκα

Moroccan Berber - Afghanistan

171x249 cm
1.052 
Μόνο 1 σε απόθεμα

Τα χρώματα του χαλιού γίνονται αντιληπτά με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τη γωνία από την οποία τα εξετάζετε.

Προδιαγραφές

Ταυτότητα χαλιού ABCZL617
Πυκνότητα των κόμπων κατά προσέγγιση 160 000 κόμποι ανά τετρ. μέτρο

Μπορείτε να υπολογίσετε με ευκολία την πυκνότητα των κόμπων μόνοι σας, εάν μετρήσετε τον αριθμό κόμπων σε μήκος 1 cm και πλάτος 1 cm και πολλαπλασιάσετε στη συνέχεια αυτούς τους αριθμούς μεταξύ τους. Στη συνέχεια πολλαπλασιάστε το σύνολο με το 10.000, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ο αριθμός των κόμπων ανά m².

Ορισμένοι πωλητές χαλιών υπερβάλλουν όσον αφορά την πυκνότητα κόμπων, για αυτό το λόγο φροντίστε να συγκρίνετε όμοια πράγματα όταν υπολογίζετε την τιμή, αξίζει να ελέγχετε την πυκνότητα των κόμπων οι ίδιοι. Τα περισσότερα χαλιά της CarpetVista συνοδεύονται από μια φωτογραφία της πίσω όψης με ένα χάρακα, ώστε να είναι εύκολο για εσάς να ελέγξετε την ποιότητα και να μετρήσετε την πυκνότητα των κόμπων πριν επιλέξετε το χαλί.

Πάχος ≈ 15 mm
Ηλικία 0-20
Προέλευση Αφγανικά
Πέλος Με Μαλλί κλωσμένο στο χέρι
Ύφανση Μάλλινα
Κατασκευή Οι κόμποι έγιναν με το χέρι
Περίτεχνος τρόπος ύφανσης με ειδικούς τεχνίτες που δένουν κόμπους για να σχηματίσουν σειρές πέλους, είτε κόβοντας κάθε κόμπο μεμονωμένα είτε κόβοντας ολόκληρη σειρά κόμπων. Οι χειροποίητοι κόμποι απαιτούν χρόνο, αλλά επιτρέπουν τη δημιουργία περίτεχνων σχεδίων.
Γνωστό και ως Beni Ourain, Beni Ouarain, Boucherouite, Rya
Μέγεθος 171x249
Αυτό το χαλί είναι φτιαγμένο/υφασμένο στο χέρι, επομένως, ενδέχεται να παρατηρηθούν διαφορές στο σχήμα, πάχος, σχέδιο και μέγεθος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για νομαδικά και χωριάτικα χαλιά.

Moroccan Berber - Afghanistan χαλί από Αφγανικά.

Αυτό το μοναδικό στυλ μάλλινων σχεδίων προέρχεται από τις φυλές των Βερβέρων της Βόρειας Αφρικής και θα δώσει στο σπίτι σας αυτόν τον σύγχρονο, αλλά και έθνικ τόνο που είναι τόσο περιζήτητος σήμερα. Τα χαλιά κατασκευάζονται με συνδυασμό τριών αποκλειστικών νημάτων, που δημιουργήθηκαν ειδικά για την επίτευξη αυτής της ποιότητας. Το μαλλί ανώτερης ποιότητας προσφέρει στο χαλί σας καλύτερη αντοχή και σημαντικά λιγότερη φθορά. Ως φυσικό υλικό, το μαλλί προσφέρει επίσης στο χαλί πληρότητα, δίνοντάς του όγκο. Το μαλλί ανώτερης ποιότητας από τη φύση του δεν καίγεται γρήγορα και δεν λερώνει εύκολα, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο εύκολη τη συντήρησή του.

Καμιά ερώτηση?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Κριτικές CarpetVista

4.6 Από 5